Gooner news!

Vinst hemma med 3-0 mot Aston Villa och än lever hoppet om ligatiteln för gooners!
MEEN!! Bortamatcher mot desperata bottenlag i Premier League är aldrig en lätt match, speciellt inte när Cesc Fabregas saknas.
Ikväll spelar Arsenal mot Portsmouth och det blir knappast någon;WALK IN THE PARK!!!
http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/44194000/jpg/_44194292_cesc_getty.jpg
Inbytt, målskyttx2, skadad, utbytt, Fabregas var kung mot Aston Villa!
Vem kliver fram ikväll mot "Pompey"?

klicka på klubbmärket för att läsa mer om matchen...

Canal+ sport/extra 20.45
Direkt från Fratton Park



talesätt

"Det finns två sätt att få lugn: det ena att aldrig göra vad man ångrar - det andra att aldrig ångra vad man gör"

insperarad av simon som citerarade August Strindberg


bilder!

bjuder på ett fåtal bilder... några med influenser av julen & dagen efter.





Grattis Simon!

...som fyller 16 idag, ska firas med pompa & ståt, tvättstuga och hemlagade köttbullar.
Han fick en cool halsduk av alex, av mig fick han två biljetter till DIF- färjestad den 2/1 dvs (Järnkaminernas dag, då en 1/3 av hovet blir till en stor DIF-klack)
för övrigt känner jag mig jävligt seg, men tror inte jag är sjuk, eller jag vet för ingen feber och halsont bara allmän trötthet och det kan jag leva med!
Annars ser de ut att bli utgång på juldagen, en klassiker.
Annandagen, verkar de bli någon uppstyrd hemma fest, vet inte riktigt ännu men tror de blir så.
Nyår ser också ut att bli nån kul hemmafest! Däremellan ska jag se Arsenals matcher på teve, något jag inte kunant göra på aplänge, sen ska jag åka skridskor på sjön också, för nu måste isen blivit tillräckligt tjock (har ju vart minus i 1 ½ vecka, hoppas bara att dom plogat skiten också)
Aston Villa & Portsmouth, två matcher på tre dagar. Come on, Arsenal!

God Jul & Gott nytt år på er, även om vi hörs innan.
Nu ska jag göra köttbullar!


Arsenal news

Det handlar om Arsenal och såklart CL (champions league). Världens största turnering i fotboll för klubblag, för er som inte redan vet!
"Mitt" lag, Arsenal, lottades mot Porto, ett lag som jag är nöjd med att möta, jag menar hellre dom än Inter eller Bayern München!
Åttondelsfinalerna inleds den 16-17 februari. Returen spelas den 23-24 februari.
Finalen spelas på det Real Madrids hemmaplan, Santiago Bernabéu den 22 maj.

Här nedan ser du alla åttondelarna, tänkte försöka mig på att tippa lagen som går vidare till semifinal och hur stor chans respektive lag har:

Stuttgart-Barcelona:
15-85%. Vem ska kunna rubba Barcelona? Inte Stuttgart iallafall! I så fall har vi en av tidernas skrällar. Barca vidare.

Olympiakos-Bordeaux:
35-65%. Bordeaux har gått som tåget hittils och vann gruppen överlägset före storlagen Bayern München och juventus. Grekerna är ett av det sämre lagen som gick vidare. Bordeaux vidare

Inter-Chelsea:
40-60%. Mourinho ställs mot sin gamla klubb. En av dom mer ovissa matcherna mellan två lag som leder premier league respektive Serie A. Chelsea vidare.

Bayern München-Fiorentina:
65-35%. Det ser ut som storlaget från tyskland hittat någon slags trygghet igen efter 4-1 borta i den avgörande matchen mot Juve. Fiorentina saknar Bayern's tyngd och rutin. Bayern München.

CSKA Moskva-Sevilla:
30-70%. Sevilla är ett bra cuplag och får dom bara till ett bra resultat på bortaplan tar dom det. CSKA gick vidare, men det var på håret. Sevilla vidare.

Lyon-Real Madrid:
35-65%. Finalen spelas på Bernabeau, Reals hemmaplan, och detta är bara ett av flera hinder på vägen dit. Lyon är bra men Real är bättre. Real Madrid vidare.

Porto-Arsenal:
40-60%. Arsenal har spelat bra i CL, men är hårt skadedrabbat. Porto är lite av ett cuplag och brukar vara bra på hemmaplan. Öppet möte, men "The Gunners" bör kunna avgöra hemma i London. Arsenal vidare.

Milan-Manchester United:
40-60%. Milan kan, om dom har en bra dag slå vilka som helst, det visade dom borta mot Real Madrid. Man Utd är hårt skadedrabbat men har en bredtrupp och reder ut det här. Manchester United vidare.

Sammanfattning: Barcelona, Bordeaux, Chelsea, Bayern München, Sevilla, Real Madrid, Arsenal & Manchester United vidare till kvartsfinal, om jag har rätt vill säga!

Solna aik - snart på en uterink nära dig!

Det finns bara ett lag i stockholm, okej det visste vi redan innan! Men gnaget, råttpacken, solnaasen, ja "whatever" nu kan deras så kallade "klubb" gå i konkurs!
http://www.svenskafans.com/hockeyzon/artikel.asp?id=331158

VI SKRATTAR ÅT VRAK & PISSAR PÅ aik!

091218

Fan vad jag är trött på att göra kalendrar... Förra året så gav jag min far en mycket uppskattad present, en väggalmanacka med personliga motiv, mycket uppskattat.
När jag i år skulle göra de så efter ca: 3 h slit så märker jag att man måste ha visa kort för att betala  (borde kollat upp de innan, jag vet) sen går till sidan "vista print" sidan där jag gjorde fjolårets kalender men där va man tvungen att förskottsbetala så fick googla upp lite sidor och hamnade tillslut på fujicolour's sida där de både var rimliga priser och hyfsat schysst att sättta ihop med bilder och så... Men det är verkligen kul att ha den där kalendern uppe och framför allt är det en uppskattad julklapp.
Förövrigt på julklappsfronten så börjar jag bli klar.. bara några småjusteringar.

Min jul lär se ut såhär:
idag; skulle åkt skridskor men inte hittat min hjälm...
imorn; fotbollsträning 11-13 (hoppas ledbandet håller, ja de är inte av, men de är väl inflammerat eller nå shit)
söndag; ingen aning, kanske dags att kolla om isen på sjön håller!?
måndag; academedia, möte 13.30, varje måndag, alltid lika roligt! (fyfän)
tisdag; träffa Sofia, va sjukt länge sen vi sågs, Rimbo marknad, right!?
onsdag; Simons b-day, och jag är sjukt nöjd med presenten jag köpt!
torsdag; JULAFTON!!!
fredag; juldagen, klassiska utgången?!
Lördag;
grymmt sugen på annandagshockey, dock inte inhandlat biljetter!

VAD FAN HÄNDER PÅ NYÅR!!??
Har du tips och ideér hör av dig till Mr.Andersson på 0739546433
wuuuhuu, living the dream man, livin d drim! Wuhuuu

091216

Fick kameran, och ja, den funkade felfritt den här gången. Sen i måndags så hämtade jag mina skridskor, så u väntar jag på att kylan ska frysa sjön till is så att man kan åka! =)
http://www.cageman.se/wp-content/uploads/Canon-EOS-450D.jpghttp://www.prisjakt.nu/bilder/bild.php?p=205300&type=standard&size=140

silly season 09/10

Ny säsong, nytt tränar par. Ska man vänja sig vid detta? De nya paret att träna DIF nästa säsong är den äldre Lennart Wass och den något yngre Carlos Banda.
Förutom tränarförvärven är det även ett par spelare som kommit & gått...

In: Jani Lyyski(Back,VPS, finska ligan) & Kennedy Igboananike(Anfallare,Vasalund)
Ut: Markus Johannesson(slutar) Jan Tauer(klubb oklart)Andrée Jeglertz(klubb oklart) Toni Kuivasto(klubb oklart) Jan Tauer(klubb oklart) Oskar Wahlström(klubb oklart)Dan Burlin(får ej nytt kontrakt)

Förutom dessa klarheter i truppen så finns det en massa rykten och det mest intressanta just nu är om Andreas Johansson som spelade i DIF 00-04 kanske kommer hem och drar på sig den blåblåa tröjan igen!

"Adde", snart i DIF?

Allt om DIF's Silly season på...
http://www.natresebyran.se/files/44/svenskafans.jpg

091213

Lucia. Lussefikat med familjen.
Känner mig grymt nöjd med en helg som resulterade i en riktig träningsvärk.
jag, Mackan & Simon tränade med Rö i lördags, det var kul som fan att träna fotboll igen, fast jobbigt, men det var värt varenda svettdroppe..
Dessutom går DIF som tåget i hockeyn och ligger 4:a i tabellen, grymt!

Imorn bär de av til academedia i sollentuna, redovisa massa shit, fråga mig inte varför, sen ska jag ev. hämta mina griller som ligger o väntar på mig, skulle behöva nya innedojjer också men vafan, får slita ner mina blå adidas resten av vintern för det gäller att prioritera!

just de, tankade ner en låt (hästpojken - gitarrer & bas, trummor & hat) men för första gången betalade jag för den! 18,90 men det var den värd, släpps ju inte förräns 28 dec. dessutom har jag köpt (nästan) alla winnerbäcks plattor, det är grymt, jag ÄR unik!

"Man har bråttom dit, sen är man där..."

091211

Ikväll blir det idol, har inte ens brytt mig om skiten förut, men nu, nu känns det speciellt, har följt programmet dom fyra-fem senaste fredagarna och det ska bli oerhört spännande att se vem som vinner finalen ikväll!
Jag har haft Calle som favorit ända sen han rev av "Walking in memphis" på sin audition.
Men jag har fått dåliga vibbar av tidigare vinnare och måste säga att en mer typisk idol än Erik går knappt att hitta, så jag tror att Erik tar hem det!
Duellerar om skivkontraktet


Imorn är det dags för första träningen med Rö på sportcentrum i Norrtälje.
http://urlojligsynvinkel.blogg.se/images/frukost_1188028382.jpg
Det blir en rejäl frukost imorn!


Tankar ner "Rolandz - The movie" just nu!

...

Hämtat från luren

Jag...

...and mack-attack!

091209

Har precis vart ner och tagit vaccinet mot nya influensan, spruträdd som jag är spände jag mig till tusen, nu sitter jag här med värk i armen samtidigt som jag fyller i papper från a-kassan.
Igår spela jag och Simon FIFA & kollade CL, konstaterade att Juventus och Wolfsburg spelat färdigt i Champions League, Arsenal lirar idag men är redan klart för avancemang, sen lirar Zlatan också med sitt Barca i Kiev. 
Sen så skickade jag in kameran, IGEN!
Just de måste bara säga att "Johan Falk" filmerna är grymmt underskattade, ska väl inte ta i så jag spricker och säga att det går att jämnföra med Beck, men dom är helt klart värda att se!
Joel Kinnaman spelar "frank" i dom nya Falk filmerna och kommer även att spela huvudrollen i "Snabba cash"
boken som blir film och kommer på bio i början av 2010!

http://www.magnusjonasson.com/wp-content/2009/06/johan_falk-gsi.jpg
Jakob Eklund spelar "Johan Falk"
http://metrobloggen.se/UserFiles/18.46905/Image/newstvJohanfalk.jpg
Joel Kinnaman i mitten spelar "Frank"

http://lh4.ggpht.com/_Ege8irV-azM/SvbpJ5n6kkI/AAAAAAAAANM/VYe7TadS82I/johan%20falk%5B18%5D.jpg

ALLTID - OAVSETT


091207

Precis kommit hem från mormor&morfar, har inte vart där på hur länge som helst...
Till en början var det spännt, nervöst och kändes bara allmänt obekvämt. Men de släppte ganska fort och vi pratade om julen, var vi ska fira, hur vi ska fira och hur vi alltid firade förut, dom jularna man minns.. jag pratade en hel del med morfar också, vi pratade Djurgårn, vi pratade matcher utan publik, vi pratade planinvasion.
Moster kom förbi också, det blir alltid ett glapp mellan man träffar släkten varje gång, det borde inte vara så men så är det och det ska bli bättring, jag lovar!
Det är nu det ska kännas lättare att vandra vidare och det känns faktiskt bättre redan nu!

LW news!

Första röstningsomgången till Grammis är nu klar och Lasse är nominerad i inte mindre än 5 kategorier i form av "Årets album", "Årets artist", "Årets manliga artist", "Årets kompositör" och "Årets textförfattare".
Nu är det 10 nominerade i varje kategori som skall ner till 5 och ni kan vara med och rösta.
Röstningen startar imorgon (tisdag) kl 12.00 och pågår sedan fram till söndag 13 december vid midnatt.
klicka här för att rösta

källa: http://winnerback.se

Rudolf ÄR Sunes jul


Hästpojken

Jag kom på mig själv med att ha en förkärlek till svenska popband; Hästpojken, Florence Valentin, Parken, Håkan Hellström, Johnossi, Markus Krunegård, ja listan kan göras lång...

091206

Fick tillbaks kameran i fredags efter att den vart på service för nått fel med usb'n, startade den och ställde in datum o sådär, lite senare, när jag ska pröva den igen så går den inte att sätta igång, så det är bara skicka tillbaks den igen. Drygt!
Helgen då, jo den har vart lugn vart med Linda, kollat idol och druckit vin...
imorn ska jag till tandläkaren, ska på möte i sollentuna också, om jag hinner, har för mig att det är relativt samtidigt, så då får det bli tandläkarn.
Förövrig.... jag väldigt benägen att råna en bank!

"jag är hellre blind än ser mitt liv utan dig"

Glädjebesked!

Lars Winnerbäck kommer att ha sommarturné med 17 spelningar 2010!
http://www.winnerback.se/?sid=article&pid=read&id=13290

Foto @ Anna Sjögren

Inte nog med de så är Lasse nominerad till P3 Guld 2010 i kategorierna "årets artist" & "guld micken"
rösta här:http://www.sr.se/cgi-bin/p3/p3guld/

AVSLUTAR DETTA INLÄGG MED "ELDEN" LIVE PÅ ANNEXET!



svårtolkat...

Förbud mot att se solen gå ner? eller kanske varning för solförmörkelse? Visst kan skyltar se ut som allt annat än vad den just ska visa, den här kan vara den mest otydliga, iaf den mest intet sägande skylt jag sett!


klicka på bilden så får du veta vad den betyder!

http://www.makeit.se/jepeblog/images/farthinder.jpg
En klassiker...


Ibland är jag stolt över att vara född på 80-talet...


Bryan Ferry & Roxy Music med Jealous Guy

The Boys Of Summer - Don Henley

Sweet Dreams - Eurythmics

RSS 2.0