100429

sorterar och rensar bland bilderna på datorn, borde skaffa ett usb-minne att föra över dom till.. ifall datorn skulle börja trassla.
I vilket fall hittade jag en jäkla massa bilder i massa undermappar helt oserterade, men lyckades tillslut få en någorlunda ordning..
här kommer några bilder från den gamla goda tiden...

100426

Känns på något sätt skönt att hockeyn är över, det blev en lång, oväntat lång säsong för oss Djurgårdare, vi tog oss till final och väl där gav vi hv ett grymt bra motstånd, tyvär räckte det inte hela vägen den här gången..
Nu kan man helhjärtat rikta in sig på fotbollen, och ser redan fram mot matchebn mot Mjällby på stadion nu på torsdag.
Själv har jag tillbringat helgen hos Stephie, kom hit i fredags kväll, efter att ha vart hela dagen i Berga för att klippa mig på syrrans praktik, det blev jäkligt bra!
Annars har vi enbart tagit det lugnt.. förutom igår då jag hade jag träningsmatch mot Knivsta, åkte till Danderyd där mackan plockad upp mig innan vi rulalde vidare ut på E4.
Nästa helg är det seriepremiär och det ska verkligen bli spännande att se vart vi står i jämnförelse till de andra lagen i serien! En sak är säker, det kommer bli en riktigt, riktigt tuff serie med tanke på alla derbyn (Rimbo, Rånäs, Rö) och dessutom massa andra lag från roslagen.. Det känns i vilket fall helt okej för min del, det här blir den första fotbollssäsongen på länge då jag är med från början, sen jag la av när jag var 13 har jag mest spelat med kompisar på sommrarna, och på hösten och vinter halvåret ägnat mig åt innebandy men kände att fotbollen var roligare så valet föll att börja igen, det är klart det känns att man ligger efter ibland men det känns riktigt kul att ha en försäsong i benen och se hur långt det här kan räcka nu i år!=)

Tack, för en grym säsong!

Efter att fem av dom sex finalmatcher som spelats gått sudden death så råder det inget tvivel om att lagen nästan var oskiljaktliga i jakten på SM-bucklan.
HV vann mycket tack vare sin rutin (fjärde sm-finalen på lika många år ) och med fler matchvinnartyper i sitt lag... trotts den här tunga finalförlusten så är jag oerhört stolt.... stolt över vad våra krigare på isen har gjort denna säsong och vad fansen på läktaren gjort för att få hovet & globen att gunga.
Nu riktar vi in oss på allsvenskan och ger vår stöd till vårt fotbollslag med match ikväll (mot malmö) och på torsdag (Mjällby hemma).

Alltid - Oavsett


Nu kör vi!

video från kvartsfinalvinsten (4-1 i matcher) över Brynäs...

"Någon dag är jag din jakttrofé som du övergav..."


DIF mot Ljungskile i svenska cupen

DIF kliver in i svenska cupens tredje omgång och får möta superettanlaget Ljungskile.
Hela lottningen ser ni här

utjämnat i finalserien...

DIF avgjorde den fjärde finalen efter ett sent mål i sudden death av Markus Krüger.

kommande matcher:
Final 5, torsdag 22/4: HV71-Djurgården (Kinnarps arena, 19.30). 
Final 6, lördag 24/4: Djurgården-HV71 (Hovet, 16.00). 
Ev final 7, måndag 26/4: HV71-Djurgården (Kinnarps arena, 19.30)

Ett försenat grattis!

Till Rimbo HK, som sätter Rimbo på kartan genom att ta sig upp till Allsvenskan i handboll efter 2-1 i matcher mot HK Eskil. GRATTIS!
Se hela bilden

Rond ett till DIF!


Finaldax!


...ända fram till guldet ska vi nå, vi skrattar åt vrak och pissar på aik

Första segern...

...för säsongen kom hemma mot Trelleborg, 3-0.
Oremo en av målskyttarna

Kampen om titelt, körd!

För Arsenals del, förlust igår mot ärkerivalen Tottenham och guldkampen står nu mellan Man U och Chelsea. 
Enda glädjeämnet igår va att Van Persie gjorde comeback!

Så ska Vi knäcka Hv!

  • BREDDEN

Djurgården har gått runt på fyra (ibland fem) kedjor under hela slutspelet och det har kostat på – för motståndarna. Dessutom producerar samtliga kedjor och Djurgården kryllar av matchvinnare.

  • MÅLVAKTEN

Gustaf Wesslau är i sitt livs form och har varit ett riktigt monster så här långt i slutspelet. Stefan Liv har sett mänskligare ut och vad händer när det börjar vina forwards framför näsan på honom?

  • PUBLIKEN

Stämningen på Globen och Hovet har varit elektrisk så här långt under slutspelet och den lär inte bli sämre i finalserien. Publiken i Stockholm suktar efter en framgång samtidigt som publiken nere i Kinnarps Arena har en tendens att vara lite kräsna.


Nio års väntan är över - HV i finalen!

Djurgården–Linköping 5–1 (2–0, 2–0, 1–1)

Första perioden: 1–0 (1.30) Nicklas Danielsson (Marcus Krüger, Andreas Engqvist), 2–0 (14.13) Mathias Tjärnqvist (Timmy Pettersson, Andreas Engqvist) spel fem mot fyra.

Andra perioden: 3–0 (2.40) Niklas Falk (Mathias Tjärnqvist). 4–0 (6.30) Kyle Klubertanz (Marcus Krüger, Timmy Pettersson) spel fem mot fyra.

Tredje perioden: 5–0 (13.24) Andreas Holmqvist spel fem mot fyra, 5–1 (15.29) Jan Lavac (Jaroslav Hlinka ).

Skott: 25–29 (10–11, 8–8, 7–10).

Utv, Djurgården: 2x2. Linköping: 4x2.

Domare: Morgan Johansson, Ljungby, Marcus Vinnerborg, Ljungby.

Djurgården vidare med 4–1 i matcher.


Derby i elitseriehockeyn 2010/11?

aik har allt i egna händer och vid vinst hemma mot Växjö tar de sig upp till elitserien.
Pos Lag # V O F Poäng
1
Södertälje SK 9 6 0 3 20
2 AIK 9 5 0 4 15
3 Rögle BK 9 5 0 4 14
4 Almtuna IS 9 4 0 5 13
5 Leksands IF 9 5 0 4 13
6 Växjö Lakers 9 2 0 7 6
HATA ajk!

Arsenal utslaget ur CL

Det började bra men när Leo Messi satte igång hade ett skadedrabbat Arsenal inte mycket att sätta emot vid 4-1 på Nou Camp och 6-3 totalt är Arsenals champions league äventyr slut för den här gången.

Gooner

Bästa ögonblicken såhär lång på säsongen 2009/10.

Moget!

Fuck you, LHC!

Arsenal - Barcelona 2-2

Förtsa mötet i kvartsfinalen avklarad, en match som slutade 2-2.
Barcelona inledde bäst och tog ca.20 sekunder in i andra halvlek ledningen genom Zlatan.
Mr. Z gjorde sen även 2-0 innan Walcott kunde reduceraoch i den 84 minuten så drar Barca på sig en straff och Puyol åker på rött kort. Fabregas slår in straffen och slutresultatet 2-2.
Andra mötet blir på Camp Nou i Barcelona nästa tisdag.
Hoppet lever alltså för Arsenal.
Come on U Gooooooonners!

DIF mot linköping i semin.

Linköping blir Djurgårdens semifinal motståndare efter att ha slagit ut Frölunda med 4-3 i matcher, då ska man ha i tanken att dom vann tre raka matcher i den matchserien och kommer med bra självförtroende.
imorgon inleds semifinalerna som står mellan Skellefteå - HV och Linköping - Djurgården.
Jag tippade ju tidigare hur kvartsfinalerna skulle gå och alla mina tips gick in, missade på en matchserien; DIF- Brynäs där jag tippade 4-2 i matcher, blev 4-1. Annars så stämde alla tips.
Ska försöka ge mig på ett tips inför semifinalerna också...
VS Tips: Djurgården vidare med 4-3 i matcher
VS Tips: HV vidare med 4-2 i matcher

RSS 2.0