Snow


Tisdag!?

Men känslan av söndag går inte att ta miste på, snöovädret har gjort att jag vart fast i uppsala/storvreta sen i söndags kväll, åkte dit efter träningen i söndags och senare på kvällen när jag skulle hem så hade dom ställt in bussarna mellan Uppsala och Norrtälje, så jag hade helt enkelt inte mycket mer att välja på än att övernatta i storvreta. Nu är jag hemma igen, och vädrets gudar har lovat milt väder framåt veckan, upp emot 6(!) grader varmt, så förmodligen blir det slask.
Hellre 2-3 minusgrader och lite snö på gatorna än att det ska vara skitigt och slaskigt med 1-2 plusgrader ute!

Helgen var dock väldigt bra med Bowling på fredagen, match mot östhammar på lördagen 11-1 till oss =)
Efter vi kom hem från något som kändes som en väldigt lång bilresa (med 4 pers. i baksätet)! Var det dags för middag med laget på toppan, en vidbränd pizza som inte alls smakade bra men som gick åt väldigt fort, eftersom det ända jag fått i mig under dagen varit kaffe och en macka, efter middagen, var det dags att gå hem till nirre för att partaja, singstar, poker och lekar i form av att gissa på olika kändisar inledde kvällen dock så var lokal kändisarna allra hetast på lapparna (Lelle D & Stridsberg bla.)
Vid 11-tiden drog några ner på "100" somnade... nästan iaf. men inte långt ifrån!
när dom stängt vid 1, så gick vi tillbaks till nirre och skulle ha efterfest, dom flesta hade redan dragit därifrån så jag var bara där en kvart innan jag gick hemmåt.
Dagen efter, söndag, skulle det vara träning, nån under festen hade snackat om att komma ner och stå i mål, blev inte mycket av med det men ändå lite kul att se vilka som bara snackar och vilka som verkligen menar saker, även om alkohol har en viss inverkan!
På träningenet blev det  "tvåmål" hela träningen och jag hade väldigt kul, fick tyvär ondare och ondrare i benhinnerna allt eftersom, och efter två timmars spel så var jag väldigt öm i båda benen.
Efter träningen valde några att åka till träffen och käka, jag skulle med bussen 4 så jag tyckte de skulle bli lte stressigt, gick hem och åt, innan jag stack ner på centrum och satte mig på bussen till Uppsala.

Tjau

Fredag

Jobb mellan halv sju och ett.
Vid tjugoifyra skulle vi ses vid bowlinghallen, "afterwork" och faktiskt riktigt trevligt (dock bara en strike)
Vid sex-tiden var jag hemma igen, parkerade in bilen i garaget och gick dom ca:200 meterna hem, helt ovetandes om att jag 15 minuter senare skulle sitta i bilen påväg till Täby för att hämta hemnyckeln som jag glömmt (första gången det händer) och man känner sig sådär lagom road utav att inte komma innanför dörren när man är både kall, kissnödig och hungrig, men nu ca 2h senare så sitter jag varm, mätt och hyfsat belåten framför datorn, det här blir en lugn, fredag! Imorn är det match i Östhammar, ser fram emot matchen men inte att åka dit!(=

Tjau

Torsdag 13.11.08

Träningen ikväll gick bra!
Match med B-laget på söndag, kl. 14.30, mot Rasbo, förra matchen mot Rasbo borta slutade med vinst 8-5, så det kommer att bli en tuff match!

Recommender...

Tänkte rekomendera lite musik igen...

Min topp 15 lista!
  1. Timo Räisinen - About You Now
  2. Erik Hassle - Hurtful
  3. Matt Nathanson - Laid
  4. The Embassy - It Pays To Belong
  5. Glasvegas - Geraldine
  6. The Killers - Human
  7. Mando Diao - The Band
  8. Millencolin - Pepper
  9. Kayne West - Love Lock Down
  10. Veronica Maggio - 17 År
  11. T.I . ft. Rihanna - Live Your Life
  12. Basshunter - Russian Private Jet
  13. Detektivbyrån - En Annan Typ Av Disco
  14. Amy Macdonald - This Is Life
  15. Johnossi - 18 Karate Gold (1:a på förra listan)

Ultravioletta försäljningar...

Idag sålde jag min första bil, alltså Volvon! Fick det jag la ut bilen för, 5.500:-, en finne i hallstavik som kom ner och köpte den, så nu är det passaten som gäller, fick köpa den för ett överkomligt pris och pengarna från volvon går till "Passén".
Kan hända att de låter som jag kan och gillar att prata bilar, men icke!
Bilar, är för mig ett fortskaffningsmedel, visst skulle det vart flashigt att åka corvette men det är inget jag strävar efter, jag är nöjd och nu har jag en bil som jag kan göra vad jag vill med! =)

Sen har jag äntligen fått tag på UV-filter till nya kameran (hoppas att det är rätt den här gången) beställde en adapter och och själva filtrer som man sätter på adapter, som sedan fästs på kameran, den är till dels för att skydda linsen från smutts, men också till att få bort ultravioletta strålar, hoppas verkligen det funkar!

Sedan vill jag som Djurgårdare säga; att idag vann vi, med 7-0! (=

Vi é Djurgårn, Vi é Djurgårn, Super Djurgårn ifrån stan!

Det duggar tätt mellan inläggen...

Skulle jag snitta mina blogginlägg veckovis skulle jag kasnke få ihop ett i veckan, möjligtvis två.
Bloggen är för mig, en plats att förmedla sina känslor ett budskap i skrivande form. Hur som helst, jag skriver när jag kan, har lust, tid och ork.
Det betyder att ibland blir det ett litet hopp på en vecka eller två mellan blogginläggen, men just nu dugagr dom tätt.

Idag, måndag den 10 november, är första dagen som jag har jobbat och det är mörkt, både när man knatar dit och hem. Känslan kan lätt bli deprisiv, en känsla av panik, dagarna blir kortare och man blir trött! Människan behöver ljus.
För mig är även den sociala biten viktig, eftersom hösten har en tendens att påverka mig negativt, har jag en trygghet i det sociala, så brukar jag kunna känna mig trygg även med mig själv! Och jag trivs även rikigt bra nu, fast det är höst och allt är mörkt, så känns det riktigt bra inför fortsättningen!

När jag kom hem från jobbet klockan fyra tog jag en löprunda, körde måndagar, onsdagar och även en lördag eller söndag i sommras men nu har det blivit dåligt med de på senare tid, just den här perioden på året och att man är sliten och trött efter jobbet är en stor anlednign men nu är det löprunda, måndag&onsdag.

Tjau

Söndag 09.11.08

B-lags match ikväll, förlust 12-4 vi stod upp bra, speciellt andra perioden, överlag så gör vi en godkänd insats med tanke på att vi endast var 8 utespelare och 3 st hade spelat en match innan också, men som sagt en godkänd insats!

08.11.08

Vaknade halv tio av att mobilen ringde, morsans nummer visades på displayen!
Jag skulle dit idag för att bli firad av mormor&morfar, men även av mamma och Gunnar.
Det visade sig att mormor&morfar skulle va där vid 12. Tidigt tyckte jag men det fanns inte mycket att välja på, så jag gick upp satte på kaffe tog en dusch och gjorde mig i ordning.
Jag fick en tröja, pengar och blommor! Tack! (=
Åt även en god middag, innan det var dags att åka hem, jag och syrran skulle till Rimbo medans David och Simon var kvar i Täby.
Dimman låg tät nästan hela vägen hem, fick köra i 60-70km/h på motorvägen!
Nu sitter jag och klinkar på dom få ackord jag lärt mig på gitarren och njuter av Arsenals vinst över Manchester United!

Imorgon är det dags för match, B-laget borta mot Gottsunda!

Tjau Bäällah
 



...

Först av allt vill jag gratulera Johan till körkortet, ett stort grattis, känslan är obeskrivlig!
Jag är sjuk, igen, det här börjar bli en vanesak, jag tränade igår, hade feber efter träningen, somnade och vaknade feberfri, jobbade och allt snurrade, tiden sneglade sig fram och gick i ultrarapid.
Skönt med helg så uppvilningsfasen kan börja!
Tjau

Glädjefnatt och deprisiva episoder...

Arsenal och Djurgården. Två av lagen jag brinner för.

Det är kanske lättare att relatera till det senare, eftersom jag upplevt det mesta som hänt klubben under 2000-talet.
Djurgårdens som förening har firat stora triumer i båda dessa sporter och 2001 fick jag bevittna Djurgårdens andra raka SM-Guld i ishockey med finalseger över Färjestad. Ett fantastiskt ögonblick inför ett fullsatt globen, 13.850.

Samma år som Djurgårdens sm-guldet i ishockey tog sig fotbollslaget tillbaka till allsvenskan.
Säsongen slutade med en andra plats,  2002 kom det efterlängtade sm-guldet, 36 års väntan var över och med spelare som Kim Källström, Andreas Isaksson och Stefan Rehn, kunde Zoran Lukic kosta på sig att säga  "-Vi kommer att leda serien från start till mål" Zoran fick rätt, dom tappade visserligen serieledningen två gånger, men kunde inkassera ett andra raka sm-guld.
2004 var smaken av guld mer en baksmälla och Djurgården slutade långt under förväntan. undantag för Juventus matcherna i kvalet till Champions league.
Året efter införskaffade jag mig mitt första säsongskort någonsin, tillsammans med två kompisar så skulle jag se alla hemmamatcher, så förväntningarna var på topp.
Djurgården var tippat att hamna i mitten utav tabellen, men det hela gick över förväntan och i oktober 2005 efter en match mot Elfsborg som Djurgården vunnit med 8-1(!) (Dembo gjorde mål på straff) så kunde Djurgården se sig som mästare för tredje gången på 2000-talet!
Efter och emellan dessa sötebrödsdagar så har jag även upplevt mycket tråkigt inom Djurgården också, missade slutspel och derby förluster hör också till historien, men Djurgården är och förblir alltid klubben i mitt hjärta.

 "Alltid - oavsett, förevigt Djurgården"

RSS 2.0