101026

inne på andra veckan som hundvakt och man har ju verkligen fått in rutinera måste jag säga, för aldrig någonsin skulle jag ta 3-4 promenader om dagen, det gäller säkert dom flesta, men hundarna är en fin motionskälla, man blir liksom van att ha dom här, så det lär säkert kännas tomt när dom lämnar mig nästa vecka.
Efter att jag kom hem igår efter löprundan så la jag mig ner för att strecha och direkt kommer fanny och ska brottas med mig och jag bara ler, jag börjar till och med skratta och får också frida på mig vilket resulterar i att jag och två tokiga pudlar brottas och kramas i en stor hög.

imorn ska jag in till norrtälje en sväng, har två inbokade möten, sen måste jag till arbetsförmedlingen och kolla upp en massa saker också. Sen tänkte jag ta en sväng ner och kolla i affärer efter nått snyggt att ha på mig, min garderob har aldrig känts så uttjatad. så något nytt vore verkligen på sin plats.

På fredag är det dags, Johnossi, för tredje gången (P&L -09, Debaser Medis) nu ska jag & mackan se dom på Mobergs (Norrtälje), vilket får ses som våran hemmaplan för mycket närmare Rimbo lär dom väl knappast komma.

101025

Tränade ikväll för första gången på exakt 6 veckor, och jag höll bokstavligt talat andan dom första 50 meterna, kände verkligen efter om det skulle hugga till men det gjorde de inte och istället fortsatte jag springa vidare med ett leende, jag fick förvisso håll lite senare men det är en värdslig sak i jämnförelse, så jävla skönt att kunna röra på sig ordentligt igen. man känner det både fysiskt o psykiskt att kropppen behöver motoriken.
Yes!

ett försenat grattis

...till Lars Winnerbäck. 35 år, den nittonde oktober. Grattis!http://malmofestivalen.smugmug.com/Festival/Nyheter/LasseWinnerb%C3%A4ck/952457687_PHHak-520x1000.jpg

jag vet vilken dy hon varit i

 "Hon känner inte igen mig
Nej, åren har nog slitit hårdare på mig
jag säger inget
Vill inte genera henne
Men
jag ska be honom ta hand om henne väl
För
jag vet vilken dy hon varit i"


Anders Svennson o C/O på besök!


Photosession

Dags för photosession igen och den här gången bjuds det bla. på en första anblick av hösten men också på bilder från nu & då.. och så lite äppelbak.









lite bilder från äppelkakebaket i början av hösten.








Glasvegas


Glasvegas sångare är även föredetta fotbollsspelaren, James Allan.

Dumb and Dumber


RSS 2.0