c/o segemyhr

haft marathon i form av tittande på c/o segemyhr.. underhållning på hög nivå!

eldsprutande andedräkt med stänk av vitlök

Usch jag gjorde en vitlöksmacka för att bli kvitt halsontet, men fick superont i magen ist. 6 st vitlöksklyftor på två mackor, nu ligger jag här med magont och kommer skrämma iväg alla i min omgivning med min vitlöksdränkta andedräkt...
Dricker tom te, fastän det är en av dryckerna jag helst av allt undviker, värsta va ändå när jag var förkyld förra gången och drack whiskey för att lindra den, tror inte det blir värre.
nu är jag inne på säsong 4 i c/o segemyhr maratonet, får väl fortsätta med heja björn sen, eller hipp hipp eller kanske hem till midgård eller varför inte kvareretskatan.

livet är inte så lätt att man behöver göra de svårt för sig

plotter

över två veckor sen senaste inlägget... sol, bad,  fotboll & öl, samt en fantastisk gemenskap har förgyllt mina dagar under den här sommaren, trotts det dåliga vädret så är den långt ifrån slut då jag har en massa kul att se fram emot; Winnerbäck, ForeverYoung, Fotboll (både för egen del och för DIF's del)
Igår satt jag och kollade igenom gamla blogginlägg, snart har jag haft den här jäkla bloggen i fyra år, tiden går så otroligt fort.
hejsvejs

"det här är slutet på en lycklig början"

Lasse släpper i dagarna en tvåspårig singel med låtarna "Från kylan in i värmen" och "En stannfågel ger sig av" köp singeln här

RSS 2.0