Har tänkt på det efter varje match att jag borde skriva nått men har inte orkat!

: Fàbregas, Nasri
Newcastle: Coloccini, Given

Publik
60067

Jag om Matchen: "Arsenal visade direkt vart skåpet, ägde matchen från början till slut, 65-35 i bollinehav efter 10 minuter säger en hel del.
I den 17'e minuten dundrar van Persie in 1-0 på straff, fem minuter före paus gjorde van Persie sitt och matchens andra mål och man såg tydligt att luften gick ur Newcastle.
Den andra halvleken startade i lägre tempo, Arsenal kontrollerade spelat och i den 58 'e minuten punkterade Denilson matchen definitivt efter fint samarbete med Nasri och Adebayor.

Dax för ett läkarbesök...

Imorgon ska jag ner till läkarn, det blir väl; "Ta en lapp halv fem och vänta tre timmar"

Lars Winnerbäck...

Två av mina favoriter från LW's spelning i somras

Lars Winnerbäck - Mareld (Live från Brunnsparken i Örebro)

Lars Winnerbäck - Hjärter dams sista sång (Live från Zinkensdamm )