Ja må du leva!


Grattis på artonårsdagen!=)

Nyår!?


Vad händer på nyår? =)

Jag måste...

...egentligen ingenting, möjligtvis sluta fred med mig själv, men överlag så är nyårslöften bara överskattade!

...

Jag känner mig tråkig och självupptagen.
Med en självömkan som heter duga! =/

Julen 2008

Igår var det julafton, ingen nyhet precis, men det är något ovist med jular, nämligen var dom ska firas, för mig och mina syskon åtminstonde.
I år var det hos Gunnars föräldrar, alltså min mammas sambos...hur som helst  vi var ca: 10 personer som under julaftons eftermiddagen- och kvällen åt, drack, pratade och skapade en någorlunda trivsam harmoni att fira jul i.
Jag tror folk med skilda föräldrar, folk som bara har den ena föräldern vid livet, eller dom som är fosterbarn etc. har en väldigt kluven bild av hur julen borde se ut.
Själv minns jag när hela familjen firade hos mormor och jag blev livrädd när tomten kom och knackde på deras altanfönster!
Julen är inte längre någon tid då julklappar spelar den största rollen, ja kan till och tycka att det är roligare att ge än att få!
Jag hade helt klart mycket hellre åkt någonstans där man slapp fira, ska inte säga att jag genomlider den men jag kan klara mig utan den, faktiskt, den är säkert mysigt och allt det där, men jag har verkligen tappat gnistan för att verkligen längta och uppskatta julen ordentligt!
Måste dock säga, att för Simon som fyller år den 23 december kommer nog julen alltid vara speciell, det märks även nu, så jag missunnar ingen som uppskattar julen!
För det är en högtid och ska firas!

Livet är inte lättare än att man behöver göra det svårt för sig!

Sen en tid tillbaka i mitt liv så har jag burit med mig något. Tre principer. Tre livsprinciper!
Att... aldrig stjäla, faller sig naturligt, man tar helt enkelt inte det som inte är ens eget, okej att jag ätit choklad som någon snattat eller att jag druckit sprit som någon tagit ur någons barskåpet, jag kan heller inte känna någon skillnad på den chokladen som varit köpt och den som varit snattad eller spriten som varit langad eller från någons föräldrars barskåp.
Aldrig knarka, hänger ihop med att när jag var liten och såg jag en film, om hur en person gick under, tack vare att hon hamnat i drogträsket, jag blev livrädd att en dag själv ligga där helt utslagen och med familj och vänner som vänt en ryggen för att man själv en gång försummat dom!
Aldrig vara otrogen, ser jag ingen som helst anledning att vara, att vända och vrida på termen otrohet är inte ens lönt och jag mår illa bara av att höra ordet, otrohet är så ynkligt och sårar väldigt djupt, att själv vara ärlig nog att inte vänstra runt är väl det sättet jag kan ge mitt löfte att vara trogen en partner, livet är fult av frestelser och dom flesta är nog sunt att haka på, men det är nog bra att ha några riktlinjer att hålla sig fast vid!
Jag vet att i det samhället vi lever i så, far folk omkring som virrande dårar och har ibland sina egna lagar och regler, men mitt samvete är rent iallafall.
 
God Jul & Gott Nytt År!


/ Andreas

DIF

Dax att införskaffa inför nästa säsong! =)

Åttondelsfinaler i CL lottade!

Chelsea - Juventus
Villarreal - Panathinaikos

Sporting Lissabon - Bayern München
Atletico Madrid - Porto
Lyon - Barcelona
Real Madrid - Liverpool

Arsenal - Roma
Inter - Manchester United

Dom hetaste matcherna är Inter - Man U och Real mot Liverpool.
Jag tror följande lag går vidare till kvartsfinal;
Chelsea, Villareal, Bayern München, Barcelona, Atletico Madrid, Real Madrid, Arsenal och Inter går vidare.

X-mas!


Så här ser mina närmaste dagar ut!
(OBS - Fler saker tillkommer)


22
- Ev. Jobb
23 - Ev. Jobb | Simon 15!=)
24 - Julafton | I Täby hos Gunnars föräldrar
25 - Juldagen | Utgång!
26 - Annandagen | Hockey

30 - Rebecca 18!=)


LW


L j u s e t   i  h ö s t e n s   m ö r k e r ,   L W !



Bloggofix

Bloggen är just nu väldigt ointakt och designen hoppar lite som den vill, skulle göra bloggen lite juligare med en ny header, det hela sket sig totalt och ska jag vara ärlig var jag för trött igår för att fixa till det!



Idag har jag förövrigt sett två filmer.
"Blind Dating" och "Dude, Where's My Car?"

Tjau / A



vet du , att när man nyser , det är då man är närmst att dö...

Tydligen så är det så, det känns iaf som en befrielse, det kan till och med vara riktigt skönt, men väldigt ofräscht i många sammanhang!

...


Bror

Håll inte i mig när åskan går, jag kan inte ens hålla en tråd!

En förkylning som ännu inte brytit ut.
En ork som tryter.
Det är svårt att sätta ord på, det finns nog inte ord för allt heller, men jag har ingen ork eller kraft, undrar om det är mörkret!?
Idag fick jag iallafall en skymt av solen, såg igår på tv att förra året hade en svensk stad, minns inte vilken, 19 minuters sol under hela december det var uträknat på ungefär 17 sekunder om dagen.
Nu vill jag bort ifrån det här, jag kanske låter desperat, men jag vet att jag behöver få perspektiv!
Jag tror att vi alla drömmer om lycka, ibland som om livet blivit fel, jag försöker se allt positivt men ibland tar det emot, riktigt ordentligt faktiskt!

Vill rikta en hälsning till dom anhöriga till den 13-årige pojken som i lördags avled av skadorna han fick när han hittades på botten efter en dykövning!
http://www.norrteljetidning.se/articles/id/4718


DIF

Andrée Jeglertz och Zoran Lukic blir Djurgårdens nya tränarpar nästa säsong!

Zoran & Andrée

advent


advent

fika

växt

Tjugohundranio

Om en dryg månad så inleder vi år 2009. Nytt år, nya möjlighter, nya förutsättningar... men bra mycket kommer att se likadant ut även nästa år, både för dig och mig!

Jag har hört många säga "ta en dag i taget", det ska man också göra, men samtidigt ska man planera upp sin tid, så att spontaniteten och strukturen får en kombinerad balans, så jag har nu bestämmt mig för att sätta upp några mål och saker jag ska göra nästa år!

  1. Gå på en festival! (Jag är en musikälskare och har vart på tiotalet konserter, men aldrig på en festival)
  2. Ta tag i pluggandet! (Om jag inte jobbar!)
  3. Hälsa på Fredrik i Rumänien (En utav mina bästa vänner pluggar sedan ett år tillbaka i utlandet)
Tjau / @

...


Premiär "LW - Solen i ögonen"


Fick en skymt av LW...


RSS 2.0