Mån. 28/4

Hej! Hej! Hallå!

Ännu en helg, och vanan att skriva efter helgen sitter i.
Denna helg har jag brutit mina vita veckor..

Fredagen
började lugnt, underbart väder, mest chill och lite fotboll. Hämtade farsan i norrtan efter en utekväll.

Lördagen
var det dags för "stenplock".. Upp vid 9, vaknade först inte av alarmet på mobilen så när jag klev upp var kl. 09.15.. åt snabb frukost, borstade tänderna sen ringde jag och väckte en halv-vaken Dave, hämtade han och drog till konsum och köpte med oss varsin sallad. 10.05 gled vi in vid långsjö, som tur var, hade inte Peter åkt så vi följde efter han eftersom vi inte hittade dit, men det hade jag visst gjort, bara det att jag inte visste att istället för att svänga höger in vid södertjära så svänger man vänster. vid 10.15 blev vi intsruerade om hur stenarna skulle se ut, tillslut fick vi från "A-laget" ihop fyra säckar som vägde 1,5 ton st. bra jobabt med tanke på att vi endast var fem pers. från laget.
vid 3-tiden så åkte vi hem.
Morsans gubbe Gunnar fyllde 50, så det var bara hem, duscha, välja kläder sen dra vidare till "kalaset" nästan hela släkten från morsas sida var där, och även en hel del folk från Gunanrs sida, hade knappt träffat hälften. snackade mest med Joel, Carro, Simon och Alex, men även en del med mormor.. efter maten så hängde jag med Dave till "Nillen", vi drack o sjöng "kom änglar" ett par timmar senare drog vi ner till Rimbo, det var fest vid arken så vi drog dit, jag var inte där så länge kanske en halvtimme eller så..
det blev rätt mkt den kvällen så jag drog hem.

Söndag vaknade vid 12, jag mådde som jag förtjänade, dessutom hade jag lovat Dave att hjälpa till med tjejernas träning, efter deras träning var det dags för vår träning, det blev mkt tvåmål och en jobbig men rolig träning, kände inte efter så mycket men kände efteråt att det inte var det bästa tillståndet att träna i.

Mitt...

Mitt humör är som vädret
Ditt som solen
Mina dagar är mulna
Dina soliga
Du gör silver av intet
Jag gör intet till damm

Tisdag 22 april

Veckorna flyger fram.
Den här hegen har gått lika fort som vanligt.

Fredag: Jag, Dave o Nillen körde lite lätt på gymmet... annars händer inte mycket denna fredag.

Lördag: Jag träffar "Marsi" för första gången på flera månader, han var hemma från lumpen, vi bestämde oss för att åka till "Mackan" i Åkersberga.
Vi ringde "Nillen" och efter lite om och men så bestämde han sig för att haka på, dave gjorde samma sak, vilket var tur att eftersom vi var 4st. så blev det hela lite roligare, och 35 minuter senare svängde vi in vid statoilmacken i Berga, där vi fick några äckliga tiggarungar efter oss, men dom viftade vi bort..
När "mackan" kom dit så åkte vi efter hans bil hem till honom, för att parkera min bil, för att sedan ta hans bil och åka runt och leta efter fest, en fest som sedan tidigare var "100%" enligt "mackan", vi drog runt i Berga och åkte runt o bara väntade på att nån skulle ringa på "mackans" lur, men vi gav oss efter en timme eller två, då drog vi hem till "mackan " igen och kl. 01.20 var vi hemma i Rimbo.

Söndag: Vaknar vid halv 12, men det känns snarare som att klockan är halv 7 på morgonen.
Jag gör en riktig "bra-start-på-dagen" frukost med Gröt, mackor, kaffe, juice och frukt.
Senare skjutsar jag "sibbe" till en kompis i Närtuna, och det fina vädret smittar av sig på humöret..
När jag kommer hem slår jag på teven och tittar på Birmingham derby, Aston Villa - Birmingham, slutar 5-1 till Villa, efter att Mellberg spelat fram till 1-0.
Vid 3-tiden så spelar Kalmar - Hamamrby, tråk-match, hinner se första halvlek innan det är dags för samling 16.15 i Långsjö.
Det är dags för Rimbo IBK's första träningsmatch, IBK Krusenberg skulle stå för motståndet..
Vi hade precis 3-femmor, jag spelade back med Alexander, en som jag aldrig sett förut, i kedjan hade vi, Dave, "Tobbe" och Martin.
Efter en trevande inledning så gick det bättre och bättre men jag hade svårt att komma in i tempot, först i mitten på 2:a perioden släppte stressen i passningsspelet och då funkade allt annat också mycket bättre, våran femma mäktade med 1 mål, det var Martin som snyggt spelade fram Dave.
Matchen vann vi tillslut med 6-3, mycket rättvist.

Träningsmatch

Söndag den 20e April är det dags att visa vad Rimbo går för då vi möter Krusenberg i Sporthallen kl. 17.

Innan du dör, bör du kolla in det här!
http://nihlen.blogg.se

Söndag 13/4

Ännu en helg har gått, den här, snabbare än vanligt..

Så här har min helgen sett ut...


Fredag:
ödslar lite tid framför datorn och spelar fm(Fotballmanager) gymmar och äter en kanon god middag, kycklingpasta.

 Lördag: Simon och jag drar ner till långsjö för att spela basket, jag vinner på 21. När vi kommer hem bestämmer han sig för att åka in till Norrtälje, jag erbjuder honom skjuts.... Han skulle till nån tjej på Nyponvägen 59, vi letar ca: en kvart ,efter stället, innan vi hittar det, en krånglig väg i ett radhusområde. Jag åker hem.
Senare på kvällen blev det först lite basket med Dave o Nillen sen stack vi o gymmade.. efter gymmet skjutsade jag hem dom båda, och påväg hem från Nillen ringer farsan och vill ha skjuts, så kvällen slutar med att jag blir "privatchaffis".

Söndag: Vaknar halv 12 av att farsan ringer och väcker mig, går upp å äter en riktig super frulle, "Juice, gröt, kaffe, blodapelsin och mackor"  en helt okej start på dagen.
Efter frukosten hoppade jag in i duschen, tar jag bilen ner till ica och påvägen dit hämtade jag sibbe hos morsan, efter ica åkte vi hem och kollade på Djurgårn - Halmstad.
Djurgården vann med 2-1 efter mål av Rajalakso och Sölvi =)

Helg!

Skönt med helg. Ta det lugnt och bara göra vad som faller en in.
Idag blir det lite basket sen får vi se om det blir gymmet ikväll=)

Söndag 6/4

Ja!


L.W - En tätort på en slätt

http://www.youtube.com/watch?v=xGCrrkwz3wk

Torsdag

Long time, no see..
Tidigare har jag bloggat om det mesta i mitt liv. Efter ett tag tyckte jag att det blev ytligt och lite tråkigt att blogga, så jag använde bloggen mer till att göra "reklam" för Dynamo Elk, för er som undrar ligger de projektet just nu på is, men för ett par dagar sedan fick jag tillbaka blogg-suget igen, så nu tänkte jag dra igång med att skriva ett par rader.

April månad inleddes... med att Dave, drog ett riktigt aprilskämt på mig, det värsta var att jag gick på det så grovt också, trotts, att det var den första april, så misstänkte jag aldrig att han drev med mig, riktigt skickligt!

Nu när värmen kommit... så har man verkligen fått den här riktiga vår-känslan, gator sopas på sand, cyklar tas fram, och om mindre än 2 månader kommer sommaren svepande från väster, härligt!

RSS 2.0