Arsenal news

Det handlar om Arsenal och såklart CL (champions league). Världens största turnering i fotboll för klubblag, för er som inte redan vet!
"Mitt" lag, Arsenal, lottades mot Porto, ett lag som jag är nöjd med att möta, jag menar hellre dom än Inter eller Bayern München!
Åttondelsfinalerna inleds den 16-17 februari. Returen spelas den 23-24 februari.
Finalen spelas på det Real Madrids hemmaplan, Santiago Bernabéu den 22 maj.

Här nedan ser du alla åttondelarna, tänkte försöka mig på att tippa lagen som går vidare till semifinal och hur stor chans respektive lag har:

Stuttgart-Barcelona:
15-85%. Vem ska kunna rubba Barcelona? Inte Stuttgart iallafall! I så fall har vi en av tidernas skrällar. Barca vidare.

Olympiakos-Bordeaux:
35-65%. Bordeaux har gått som tåget hittils och vann gruppen överlägset före storlagen Bayern München och juventus. Grekerna är ett av det sämre lagen som gick vidare. Bordeaux vidare

Inter-Chelsea:
40-60%. Mourinho ställs mot sin gamla klubb. En av dom mer ovissa matcherna mellan två lag som leder premier league respektive Serie A. Chelsea vidare.

Bayern München-Fiorentina:
65-35%. Det ser ut som storlaget från tyskland hittat någon slags trygghet igen efter 4-1 borta i den avgörande matchen mot Juve. Fiorentina saknar Bayern's tyngd och rutin. Bayern München.

CSKA Moskva-Sevilla:
30-70%. Sevilla är ett bra cuplag och får dom bara till ett bra resultat på bortaplan tar dom det. CSKA gick vidare, men det var på håret. Sevilla vidare.

Lyon-Real Madrid:
35-65%. Finalen spelas på Bernabeau, Reals hemmaplan, och detta är bara ett av flera hinder på vägen dit. Lyon är bra men Real är bättre. Real Madrid vidare.

Porto-Arsenal:
40-60%. Arsenal har spelat bra i CL, men är hårt skadedrabbat. Porto är lite av ett cuplag och brukar vara bra på hemmaplan. Öppet möte, men "The Gunners" bör kunna avgöra hemma i London. Arsenal vidare.

Milan-Manchester United:
40-60%. Milan kan, om dom har en bra dag slå vilka som helst, det visade dom borta mot Real Madrid. Man Utd är hårt skadedrabbat men har en bredtrupp och reder ut det här. Manchester United vidare.

Sammanfattning: Barcelona, Bordeaux, Chelsea, Bayern München, Sevilla, Real Madrid, Arsenal & Manchester United vidare till kvartsfinal, om jag har rätt vill säga!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback