Newcastle - Arsenal 1-3

Arsenal åkte till St James Park för att möta ett Newcastle som slåss för ett nytt kontrakt.
Matchens första tjugo minuter var inte mycket att jubla åt, men ju längre matchen gick ju bättre blev spelet, framför allt Newcastle som var nära att ta ledningen 3-4 gånger innan paus, allra närmast var Nigerianen Martins som brände en straff efter att Almunia gått för hårt fram i en duell i straffområdet. trotts allt 0-0 efter första halvlek.

Andra halvlek började bättre och tempot var stundtals mycket bra, liksom stämningen på läktaren.
I den 57:e minuten slår Arshavin en frispark som Bendtner nickar upp i krysset och 1-0 till Arsenal.
Inte ens minut  hann gå innan Straffsumparen Martins gjorde 1-1. Nytt hopp för Newcastle som såg ut att ha kommit in i matchen.
Då skadar sig Steve Taylor för hemmalaget och det märktes att det var en mittback för bara minuten senare springer sig mittfältaren Diaby helt fri mitt mellan kvarvarande backar och 2-1 Arsenal. Kort därefter kommer Samir Nasri och sätter 3-1 för Gunners!

Noterbart var att alla målen kom inom nio minuter. Arsenal ligger just nu på 4:e plats med tre poäng och en match mer spelad än Aston Villa som spelar imorgon mot Liverpool. Även Chelsea och Man Utd spelade idag och båda förlorade, Chelsea åkte på en derbyförlust mot Tottenham medans Man u föll på craven cottage där Fulham blev för starka och vann med 2-0.