En Kapten som aldrig lämnar sitt skepp!

Jag har alltid varit svag för den engelska fotbollen.Speciellt för Arsenal. Stämningen, spelet och den eviga känslan av hjärta. Att se Sunderland (som ligger i botten av Premier League) kämpa som dårar mot Manchester United (som är regerande Champions league och liga vinnare) trotts att dom ligger under med 4 mål visar vilken inställning man har. Det är en speciell mentalitet.

Nu är det inte England i sig eller  "The Gunners" jag vill hylla utan en enskild spelare, Liverpools mittfältarsstjärna Steven Gerrard.
Inte bara för matchen igår då han nästan på egen hand sänkte Aston Villa på Anfied med 5-0 varav tre egna mål - nej, det finns en massa andra förklaringar, just nu går han mot sin bästa säsong i Liverpooltröjan och tillsammans med Torres är 'Pool' just nu europas bästa lag.
Steven som är kapten för Liverpool hade kunnat representera vilken klubb han velat, men har valt att stanna på Anfield.
Han är en kapten av den gamla engelska sorten, han bär inte bara bindeln på armen utan visar med sin spelstil och uppoffring hur han vill att laget ska spela, att han är hjärtat i Liverpool som just nu briljerar spelmässigt är det ingen tvekan om för 13-1 på dom tre senaste matcherna(4-0 Real Madrid, 4-1 Man u, 5-0 Aston Villa) säger en hel del om vad han och laget kan presetera.
Ledare, kapten och pådrivare är bara tre ynka ord som beskriver vad en av världens bästa spelare går för!

Steven, en av Englands och Liverpools största spelare genom tiderna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback