Lördag 09.01.24

RIBK. Match idag borta mot Tobo/Örbyhus, skitmatch och värdelösa domare, men tre viktiga poäng!
Efter att vi vunnit både första och andra perioden med 0-1 så kändes det ganska tryggt att ha en tvåmålsledning med sig in till tredje, men efter lite slarv och med domarna på fel sida så reducerade dom till 1-2, det blev onödigt spännande i slutet, innan vi kunde punktera matchen, med 1-3 med några minuter kvar. Segern skrevs till 1-4, och som sagt  tre mycket välbehövliga poäng!

Uppvärmning, tidigare match!

DIF. Hemmamatch mot Brynäs, som tidigt tog lednignen med 0-1 i andra perioden.
Djurgården kvitterade ganska omgående och den andra perioden slutade 1-1.
Inför den tredje perioden stod de och vägde, Brynäs skapade rejält tryck i Djurgårdens zon men med bara några minuters spel kvar drabbas Brynäs av en utvisning, i ren protest mot domaren slänger någon från Brynäsbåset in en vattenflaska, så Djurgården får spela 5 mot 3, Bremberg skjuter ett skott som Niklas Anger styr in och Djurgården har vänt matchen till 2-1 och håller undan till en mycket skön seger, vilket innebar femte raka tre-poängaren!